Dienstverlening Xafier workshops Workshop persoonlijk ondernemerschap

Workshop persoonlijk ondernemerschap

Natuurlijk, je wordt 'doodgegooid' met aanbiedingen om je in te schrijven voor allerlei workshops, trainingen, netwerkbijeenkomsten etc. Maar zit jij te wachten op nog meer kennis, inzichten, tips en trucs, handvatten om een nog betere manager, directeur of bestuurder te worden?
Of weet je diep in je hart dat je van nature en door je jarenlange ervaring best beschikt over meer dan voldoende en ook de juiste tools. Maar besef je je daarbij dat het goed is om zo nu en dan eens even bewust stil te staan bij wie jij echt bent en wilt zijn. Vanuit jezelf, van binnenuit. Om in alle rust en stilte vast te stellen of het allemaal nog wel 'klopt' en om te voorkomen dat je vroeg of laat vastloopt? Niet vanuit het verwachtingspatroon dat anderen van je hebben (of jij zelf misschien daardoor in de loop der tijd hebt opgebouwd). Maar vanuit jouw eigen normen en waarden, wensen en  verlangens. Uiteraard weet je dat.....maar 'even stilstaan' en de waan van de dag ontstijgen om eens verder te kijken dan de uitdagingen en problemen van vandaag de dag, is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Wij bieden je de gelegenheid te kiezen voor dat moment. Een dag van rust, ruimte, reflectie en resultaat.‘Resultaat’
Aan het einde van de dag zul je vaststellen dat je gevoelige snaar is geraakt. Je hebt en je bent geïnspireerd. Je hebt genoten van de rust en ruimte, en van je collega-deelnemers.
Je weet wat jou helpt en weerhoudt om het beste en het mooiste uit jezelf te halen en hebt vastgesteld of en wat je met dat inzicht gaat doen. Van binnenuit, omdat je vandaag hebt gevoeld, beleefd, bedacht en besproken wat belangrijk en waardevol voor jou en je organisatie is.