Dienstverlening Ontwikkelen naar groei

Ont-wikkelen naar groei

Wil je als bedrijf over 10 jaar nog succesvol zijn dan is volgens Xafier HRM het investeren in mensen essentieel om te kunnen groeien in een tijd waar duurzaam veranderen de enige zekerheid is. Het verbinden van strategie en de talenten van je mensen genereert groei in resultaat en ontwikkeling van mens en organisatie.
De aanvulling met menselijke waarden als inspireren en mobiliseren, genereert meer leervermogen, wat ondersteund wordt door gebruik te maken van de de theorie U. Dit leervermogen, een Leven Lang Leren principe, biedt dan ook meer garantie om duurzaam succesvol te blijven ondernemen. De realiteit is namelijk dat mensen niet alleen de organisatie vormen maar de organisatie zijn.

Xafier Human Resource Management (HRM)

Xafier HRM heeft in vele organisaties managers, teams en medewerkers mogen coachen naar groei waaronder Stichting Radar, Zuid-Limburg; MeanderGroep Zuid-Limburg; Woningcorporatie Woonpunt, SABIC, Sittard; De Zorgboog in Bakel; Bureau Jeugdzorg Limburg; Universiteit van Amsterdam, Artsen zonder Grenzen.